Ogoljeno, to je konverzacija koja podstiče akciju.

Moj posao jeste da vam pomognemo da uronite duboko u sebe i otključate potencijal koji će vam omogućiti da živite i radite u skladu sa sobom.

To radimo tako što vas upoznam, postavljam vam zanimljiva pitanja kako bi otkrila vaša  uverenja i strategije razmišljanja, suočavam vas sa ograničenjima kojih možda niste ni svesni i pomažem vam da ih prevaziđete.

 

Moj zadatak je da vas podstičemo van zone komfora, podržavam i ohrabrujem. Takođe, i da vas suočim sa ‘surovom’ istinom kako bi vas osnažila da u buduće donosite mudre odluke. Vrlo je verovatno da ćete se smejati, ali i plakati tokom ovog procesa jer su seanse izuzetno moćna metoda ličnog razvoja. 
 

 

 

Plavi paket

Ovaj paket čini pet jednočasovnih seansi (jedan na jedan ili preko Skype-a) i omogući će vam da promenite percepciju i način razmišljanja. Bavićemo se temom koja vas muči i pomoći ću vam da preduzmete sledeći korak ka uspehu.

Ukoliko želite podršku u prevazilaženju nekih manjih poteškoća, ovo je paket za vas!

Cilj ovog paketa jeste da identifikujemo vaša ograničavajuća uverenja (ona uverenja koja nikada niste preispitali a ne dozvoljavaju vam da se razvijate), promenimo ih u podržavajuća, sagledamo različite perspektive i omogućim vam da promenite fokus.

Pet koučing seansi ćemo rasporediti u razmaku od dva meseca dinamikom koja bude neophodna.

 

Crveni paket

Ovaj, najpopularniji, paket podrazumeva osam seansi i namenjen je osobama koje imaju malo vremena na raspolaganju a žele da postignu mnogo u kratkom vremenskom intervalu.
Ovaj paket nam omogućava da zajedno sagledamo vašu trenutnu situaciju, gde se trenutno nalazite, i da definišemo gde želite dalje da se razvijate.

Napravićemo detaljan plan akcije i dobićete alate kojim ćete lako implementirati potrebne strategije.

Seanse (jedan na jedan/preko Skype-a/kombinacija) ćemo rasporediti u razmaku od tri meseca dinamikom koja bude neophodna.

Pored seansi, imaćete i e mail ili chat podršku.

 

Zeleni paket 

Ako ste ozbiljni u nameri da postanete najbolja verzija sebe, puni samopouzdanja, sa uverenjima koja vas podržavaju i novom veštinom komunikacije, ovo je paket za vas. 

Ovim paketom od 14 seansi, prolazite kroz detaljan koučing proces koji vam omogućava transformaciju na svim poljima – poslovnom, privatnom, ličnom. 

Saradnju počinjemo sa dvočasovnom seansom, a ostalih 12 seansi raspoređujemo u period od šest meseci dinamikom koju dogovaramo.

Pored seansi, imaćete i e mail ili chat podršku.

Paketi po meri

Ukoliko se ne pronalazite ni u jednoj od ponuđenih varijanti, pošaljite mi upit, neće mi biti prvi put da kreiram specifičan paket. 

Šta su seanse ličnog razvoja?

Sve što uradimo, prvo je samo misao. Ukoliko mislimo da nešto ne možemo da postignemo, velika je verovatnoća da nikada nećemo ni pokušati.

S druge strane, za sve što smo postigli do sada u životu, našli smo način.

 

Seanse vam mogu pomoći da promenite način razmišljanja tako da sebi ne postavljate ograničenja.

Ja radim sa osobama koje žele da naprave velike promene u svom životu, sa osobama koje su u tranziciji, sa onima koji znaju šta tačno žele ali ne i kako da to postignu, kao i sa onima koji su zaglavljeni.

Ja ne radim sa pojedincima koji žele seanse jer je to sada vrlo moderno!

 

Dužnost mi je da vas obavestim da ja nemam magični štapić. Ja ne mogu da prolazim kroz proces umesto vas! Očekujte da vredno radite. Očekujte da će biti naporno i zahtevno. Uspostavljane kontrole nad sopstvenim životom, menjanje starih, beskorisnih navika i razvijanje novog načina razmišljanja nije lako, ali su rezultati fantastični.

Dubok osećaj samospoznaje i širina koju ćete oseiti, opravda će sav uložen trud.

U zavisnosti od vaših potreba, možete se odlučiti za:

© 2020 by Life2live4.me