Da bismo postizali vrhunske rezultate zajedno, važno je poverenje.

A da biste imali poverenja u mene, važno je da znate moj put.

Volite li priče o majstorima svog zanata?

 

Onda imam priču za vas.
Nakon dugogodišnje karijere, u internacionalnim kompanijama, preorijentisala sam se na pružanje podrške pojedincima i timovima u ostvarenju profesionalnih i ličnih ciljeva.

Iz sopstvenog iskustva sam naučila da, i pored vanrednih kompetenci koje posedujemo, ukoliko ih ne uskladimo sa preferencama, rezultati će ostati prosečni. 

Moj put je počeo tako što sam želela da unapredim lični učinak na profesionalnom planu, kao i učinak timova koje sam vodila. Tako sam se 2012. odlučila da izučim i poboljšam razumevanje različitih nivoa komunikacije kroz NLP.

Ta težnja ka profesionalnom razvoju se pretvorila u put ličnog razvoja na kom sam otkrila nove sposobnosti, veštine, resurse; unapredila odnose i na privatnom planu i otkrila strast za podršku drugih kako bi postali svoja najbolja verzija.

 

U procesu coaching-a koristim individualan pristup i jedinstvenim tehnikama vodim klijente kroz procese dešifrovanja i reprogramiranja sebe na potpuno autentičan način.

Verujem da, sve dok se za nešto čvrsto držimo – mi se ograničavamo; tek kada pustimo – počinje rast! 

Lični i profesionalni razvoj je oblast koja se neprekidno razvija i ja vodim računa da sam uvek u toku sa novinama iz oblasti kako bi klijentima mogla da ponudim sveže ideje za ostvarenje ličnih ciljeva i poslovnog uspeha, unapređenje međuljudskih odnosa i prevazilaženje ograničavajućih uverenja, da nabrojim samo neke od tema.


Ja sam međunarodno sertifikovana kao NLP master trener i kouč i, sa tri fenomenalne žene sam osnovala CARS Coaching & Training kroz koji se bavimo NLP edukaciom i organizaciom treninga i radionica.